PÍNDOLES EMPRESARIALS 
Breu, clar, senzill, útil i amè

Tot un revulsiu per a l'empresa.

Es tracta de xerrades gratuïtes informatives i formatives  de 90' orientades a Gerents d'empresa, amb un caràcter estratègic a on es tracten diferents aspectes clau per al Desenvolupament de Negoci de l'empresa que desenvolupem en col·laboració amb un ampli ventall d'associacions empresarials dins de l'àmbit català.

Consulta el calendari i inscriu-te a la més propera a la teva localitat. 

PE03 - PIME AMB FUTUR: EL FULL DE RUTA

PE03. PIME AMB FUTUR: EL FULL DE RUTA. Necessitats estratègiques a les pime

Conèixer els elements clau que s'han de tenir en compte en la gestió de l'empresa, i saber donar valor a cadascun dels recursos és quelcom que tot gerent ha de saber dur a terme.

Si a més ho combinem amb una bona estratègia global i de mercat, tenim una de les fòrmules d'èxit de qualsevol empresa en moments com l'actual.

CONTINGUT

Vivim en un entorn molt canviant i més que mai cal disposar d'eines que ens permetin orientar-nos al mercat però també planificar les accions que durem a terme i dur un bon control de la seva gestió.

Cal disposar de coneixements i eines que ens permetin fer-ho de la forma més eficient possible, optimitzant així costos, temps i recursos

Cal tenir una visió clara de la nostra empresa i el seu entorn que ens permeti definir una estratègia de projecció al mercat, per desglossar-la en accions de promoció i comunicació que es convertiran finalment en un increment d’ingressos per a la nostra empresa. 

I cal disposar d'una metodologia que ens permeti en alguns casos analitzar la seva viabilitat, o fer un seguiment i controlar els costos de les accions desenvolupades.

Tal com està la conjuntura actual, cal treballar ja no sols en incrementar els nostres ingressos, sinó en mantenir el nivell dels marges d’explotació de la nostra empresa

Per aquesta raó, conèixer els sectors que són més rendibles alhora d’abordar una acció promocional de venda, o saber quines línies de negoci són les idònies per promocionar, són indicadors indispensables alhora de decidir un pla de màrqueting, i actualment que ja tenim tots aquests elements dins de l’empresa, és tan senzill com treballar per identificar-los i treure’n el màxim profit.


A QUI VA DIRIGIT?

A Directors Generals, Directors Financers, Directors Comercials i Directors de Màrqueting, o a qualevol altra persona que tingui com a responsabilitat mantenir i incrementar els ingressos de la companyia, així com dur un control de la seva gestió.


PROGRAMA

09:30h – 10:00h         Recepció dels assistents i networking coffee

10:00h – 10:30h          Cóm aportar valor al teu negoci?. La importància de tenir una estratègia per a la seva empresa. Com desenvolupar? Quins elements intervenen? Eines per a una bona gestió empresarial. El full de ruta i les seves prioritats.

10:30h – 10:50h          Cóm orientar l'organització a la venda?. La importància de l'orientació al client. Les principals eines del  Director de Màrqueting. ¿Cóm definir una estratègia de màrqueting?.

10:50h – 12:00h          Test estratègic i col·loqui. Tots els assistents  podràn aclarir aquells aspectes que s'han tractat durant la sessió.

PONENTS

Ignacio J. Martínez Blasco / ijmb@consultoria5vs.es / Socio – Consultor 5v’
Soci-consultor de 5V´S des de 2010. Conseller a vàries societats. 36 anys a UNILEVER
Vicepresident d' UNILEVER a Espanya i Mèxic. President d' ECOEMBES de 2002 a 2005 i de
Fundación de la Industria de Alimentación y Bebidas. Director Financer a FRIGO, SA.
Responsable de l'administració de la fàbrica de detergents i productes de cura personal.
Organització dels SIC a UNILEVER VENEZUELA. Projectes d'optimització de costos a vàries
companyies del Grup. Control i rendibilitat d' activitats de Màrqueting. Auditoria interna a Espanya i Portugal 1968-1974. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Madrid. Màster en finances per la Universitat Erasmus de Rotterdam 1978-79. 

Andreu Pérez / andreu@marketeasing.com / CEO & Owner Marketeasing / Perfil professional

es.linkedin.com/in/andreuperezmartinez/

Andreu és MBA i propietari de Marketeasing, amb més de 15 anys d'experiencia definint estratègies de màrqueting i desenvolupament de negoci per a les empreses, i inovant a través del cicle de vida dels clients. Ha treballat i col·laborat amb els departyaments de màrqueting d'empreses com 
Telefónica de España, Condis, Caprabo, Copcisa, La Caixa, Caixa Catalunya, Abacus, etc... "Les coses easy funcionen. Per què complicar-les?"

CALENDARI DE LES SESSIONS

Vallromanes (Vallès Oriental)

Data : dimecres, 22 d'abril de 2015
Horari : De 09:30 a 11:30 (de 09:30 a 10:00 recepció d'assistents i networking coffee)


Divendres, 26 de novembre de 2014, Golf de Vallromanes
Dijous, 05 de juny de 2014, Unió empresarial intersectorial
Dimecres, 07 de maig de 2014, Golf de Vallromanes
Dimecres, 26 de març de 2014, Golf de Vallromanes
Dimecres, 22 de gener de 2013, Golf de Vallromanes
Dimecres, 20 de novembre de 2013, Golf de Vallromanes
Dimecres, 23 d'octubre de 2013, Golf de Vallromanes

Formulari d'inscripció 

Inscripció a les Píndoles Empresarials


MÀRQUETING FÀCIL PER A LES PIMES

PE01. MÀRQUETING FÀCIL PER A PIMES. Com Vendre més de forma sostenible?

Com elaborar en una PIME una estratègia d'increment de vendes que siguiviable de forma senzilla, rendible i eficient, sense caure en grans projectes amb despeses, moratòries i recursos insostenibles.

CONTINGUT

Ja no és cap sorpresa avui dia per als directius de les empreses, saber que el client ja no ve a comprar-nos, sinó que és imprescindible que ens moguem per anar a cercar-lo o cridar la seva atenció. 

I fer-ho, tot i que ens pot semblar una tasca complicada, és tot el contrari, es tracta d’una tasca senzilla i sobretot indispensable per a la nostra empresa. 

Cal disposar d’elements i eines que ens permetin fer-ho de la forma més eficient possible,optimitzant així costos, temps i recursos. 

Cal tenir una visió clara de la nostra empresa i el seu entorn que ens permeti definir unaestratègia de projecció al mercat, per desglossar-la en accions de promoció i comunicacióque es convertiran finalment en un increment d’ingressos per a la nostra empresa. 

Tal com està la conjuntura actual, cal treballar ja no sols en incrementar els nostres ingressos, sinó en mantenir el nivell dels marges d’explotació de la nostra empresa. 

Per aquesta raó, conèixer els sectors que són més rendibles alhora d’abordar una acció promocional de venda, o saber quines línies de negoci són les idònies per promocionar, són indicadors indispensables alhora de decidir un pla de màrqueting, i actualment que ja tenim tots aquests elements dins de l’empresa, és tan senzill com treballar per identificar-los i treure’n el màxim profit.

A QUI VA DIRIGIT?

A Directors Generals, Directors Comercials i Directors de Màrqueting, o a qualevol altra persona que tingui com a responsabilitat mantenir i incrementar els ingressos de la companyia.

PROGRAMA

09:30h – 10:00h         Recepció dels assistents i networking coffee

10:00h – 10:30h          Cóm fer un màrqueting eficient, fàcil i econòmic. La importància de tenir una estratègia. Cóm treballar-la? Quins elements intervenen? Les eines del Director de Màrqueting. Exemples pràctics : quadre del marge, cicle de vida, pla de posicionament, pla de màrqueting

10:30h – 11:00h          Branding. Comunicació amb retorn. Quins són els elements principals d'una marca? I el seu objectiu? Com hem de fabricar la nostra marca? Tenim la marca adequada? Exemples pràctics sobre els elements principals de la comunicació, el seu sentit i rellevància.

11:00h – 11:30h          Torn de precs i preguntes. Tots els assistents  podràn aclarir aquells aspectes que s'han tractat durant la sessió.

PONENTS

Andreu Pérez

CEO & Owner Marketeasing / Perfil professional

es.linkedin.com/in/andreuperezmartinez/
Andreu és MBA i propietari de Marketeasing, amb més de 15 anys d'experiencia definint estratègies de màrqueting i desenvolupament de negoci per a les empreses, i inovant a través del cicle de vida dels clients. Ha treballat i col·laborat amb els departyaments de màrqueting d'empreses com Telefónica de España, Condis, Caprabo, Copcisa, La Caixa, Caixa Catalunya, Abacus, etc...  "Les coses easy funcionen. Per què complicar-les?"


Carles Medina

CEO & Owner Medina Vilalta & partners

Carles és Soci-Director de Medina Vilalta & Partners Brand Design, i porta més de 20 anys desenvolupant projectes d'elaboració i increment del valor de la marca, creació i diseny de programes de Brand Design i Brand Engineering. Entorn Identitat Corporativa i imatge de marca. Ha treballat per empreses com Grup Vichy Catalan, RACC, Grup Sorigué, Asepeyo, Med Group, ECA, Bureau Veritas... i institucions com Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Catalan Films, ICEC, Institut Ramon Llull i l’Auditori de Barcelona entre d’altres. També col·labora com a professor a la Universitat de Girona (UDG), a la Universitat Central de Barcelona i al Master de Branding de l’escola Elisava (Pompeu Fabra).  

CALENDARI DE LES SESSIONS

Mataró (Maresme)

Data : Divendres, 28 de març de 2014

Horari : De 09:30 a 12:00 (de 09:30 a 10:00 recepció d'assistents i networking coffee)

Lloc : Espai Tecnocampus, Sala 4B Torre TCM2, Av. Ernest Lluch, 32 - 08302 - Mataró


Formulari d'inscripció 

Inscripció a les Píndoles Empresarials