Rentabilitzem i Expandim el seu negoci de forma sostenible i eficient

Marketeasing és una empresa de consultoria amb una extensa experiència oferint serveis d'assessorament i eines de gestió per a les àrees de exportació, màrqueting i comercial de les petites i mitjanes empreses, així com l'assessorament en la gestió de l'empresa en els valors de l'Economia del Bé Comú

Treballant molt estretament amb els Gerents, Directors Comercials i de Màrqueting dels nostres clients, elaborem quadres de comandament per al control de la rendibilitat de les línies dels seus productes i els seus segments de clients, així com el marge de contribució de cada un d'ells respecte la rendibilitat global de la companyia.

Ajudem a desenvolupar plans de màrqueting en els àmbits estratègic, tàctic i operatiu tant per a la comercialització de noves línies de negoci cap a nous mercats com per incrementar les vendes de les línies de negoci actuals.

Assessorem en la implantació d'eines i metodologies per a la gestió empresarial per potenciar la gestió empresarial amb els valors ètics de l'Economia del Bé Comú, com són la solidaritat, la sostenibilitat ecològica, la transparència democràtica la justícia social i la dignitat humana dins de les organitzacions. 

Disposem d'una metodologia totalment optimitzada que ens permet assegurar l'excel·lència en la qualitat del servei i els resultats. 

Ajudem a les petites i mitjanes empreses a desenvolupar estratègies per a l'expansió internacional del seu negoci arreu del món. Europa, Asia, Africa, Oceania i Amèrica.

Oferim serveis de Coaching Directiu amb la finalitat de poder ajudar els directius de la seva empresa a gestionar les seves tasques diàries, fent servir les tècniques i els models de gestió que s'ensenyen a les escoles de negocis i s'utilitzen en les grans empreses.MARKETEASING és una empresa compromesa i que participa activament en l'Economia del Bé Comú, amb una valoració de 616 punts en Balanç del Bé Comú elaborat al 2013.

Podeu accedir a la informació del nostre Balanç del Bé Comú clicant aqui.