Cas d'estudi – Easy to market Geriàtric Mas Denís, S.L.

publicado a la‎(s)‎ 22 jul 2013, 8:22 por Andreu Pérez   [ actualizado el 23 jul 2013, 7:59 ]
Cas d'estudi – Easy to market Geriàtric Mas Denís, S.L.

Cas d' Easy to Market engloba tot una gama de serveis orientada a la millora del posicionament de les petites i mitjanes empreses mitjançant la diferenciació a través de l’elaboració d’una proposta de serveis destacada de la competència i recolzada per un pla estratègic de màrqueting i promoció per finalment aconseguir millorar les vendes.

 El sector de la tercera edat és d’una banda un sector en creixement, però d’altra banda, és un sector que requereix d’una excel·lent gestió per sobreviure.

 Degut als requeriments legals cada vegada més aquest sector ha de suportar unes normatives que provoquen un increment de costos que només es pot pal·liar amb una excel·lent gestió dels recursos.

 Geriàtric Mas Denís, S.L. va venir a unes píndoles empresarials que vam celebrar al Tecnocampus de Mataró i va sortir amb una idea clara : haig de fer màrqueting si vull millorar.

 Geriàtric Mas Denís, S.L. era un geriàtric de tota la vida, ubicat al costat de Granollers, que ja l’estava dirigint la segona generació. Amb un ambient molt familiar i un personal molt ben qualificat, la direcció tenia clar que calia millorar el seu posicionament i disposar d’una estratègia per poder començar a gestionar la demanda que en els darrers anys havia anat minvant.

 Van contactar amb Marketeasing precisament per definir una estratègia que els permetés abordar el mercat amb garanties d’èxit.

 Vam començar a treballar amb un anàlisi de posicionament del negoci, comparant amb el sector i creant un discurs diferenciador i sòlid amb la seva idiosincràsia i posicionament de sempre.

 A partir aquí vam elaborar un pla d’acció que contenia diferents línies estratègiques:

1.    Orientar-se 360º al client. Adaptant el model de gestió actual per especialitats, a un model de gestió transversal que es centrés en els residents i les seves famílies.

2.    Millorar el posicionament local. Creant mecanismes d’obertura del centre cap a l’exterior fomentant accions de col·laboració amb altres entitats i al mateix temps, fer difusió i donar visibilitat del centre a l’entorn local.

3.    Liderar l’evolució del sector de la tercera edat al Vallès Oriental. Promovent activitats amb entitats i organitzacions locals que també treballessin dins del sector.

 Actualment Geriàtric Mas Denís, S.L. està desenvolupant accions de difusió i promoció a través d’internet, ràdio, premsa i events locals que ell mateix promociona amb altres entitats de la zona.

 En els darrers 6 mesos ha estat participant en accions de promoció one2one de canal que han donat molt bons resultats (cobrint tota la capacitat del centre) , i també fent accions per donar visibilitat a la tercera edat dins de la societat local.

 Des de la posada en servei del pla estratègic de màrqueting, Marketeasing estem treballant conjuntament amb els responsables de les diferents línies de negoci, en donar el suport necessari per consolidar el posicionament local i intensificar i ampliar-lo arreu del Vallès Oriental.

Comments