Diversifiqui el seu negoci i exporti a la Xina 

La Xina és actualment un dels països amb més creixement econòmic del món.

El 2010 va presentar un creixement del PIB del 10,3% respecte a l'any  anterior , suportat d'una banda per les exportacions, que van créixer un  31,3%, però sobretot per les importacions, que es van situar aquest darrer any amb un creixement del 38,7%.

A més durant el 2010 el poder adquisitiu dels residents urbans xinesos (600 milions de consumidorsha crescut un 7% , i ens situem per tant davant un mercat ple d'oportunitats per a establir-se i diversificar el seu  negoci.

Orientats a Resultats

Els resultats que obtindrà la seva empresa quan contracti el nostre servei Easy to China són :

1. Analitzem el seu potencial dins el mercat xinès , analitzem el seu mercat, identifiquem la seva competència, definim la seva estratègia, calculem les seves necessitats, i desenvolupem un Pla de Negoci detallat sobre el seu model de desenvolupament comercial a la Xina.

2. Coneixem molt bé el mercat xinès, i desenvoluparem  un  Pla de Màrqueting que contempla les necessitats de comercialització  dels seus productes, identificant els seus mercats, els seus canals de distribució  i les principals estratègies de comunicació.

3. Disposem d'un excel·lent equip humà a la Xina , amb qui treballarem estretament per ajudar-lo en tot el que necessiti per a iniciar el seu negoci, com dur a terme les tasques d'assessorament legal, la contractació dels recursos humans, el lloguer d'oficines, etc..., i l'acompanyarem durant els primers mesos de l' Start-up.


¿Què haig de fer per establir-me a la Xina? ¿Qui podria ajudar-me? ¿En quant temps puc veure resultats?

Exportar a la Xina comporta  moltes  incògnites tant en l'àmbit  econòmic i polític (partners, distribució, normatives)  com en altres àmbits com el cultural (idioma, hàbits de consum, tipus de públic, publicitat), per la qual cosa és necessari anar ben acompanyat i assessorat.

A Marketeasing, amb  oficines a Espanya i la Xina, i més de 15 anys d'experiència desenvolupant la gestió de les relacions comercials entre empreses de la  Unió Europea i la Xina , disposem del coneixement i els recursos necessaris per dur a terme el seu  procés d'exportació.

Gràcies a la nostra metodologia, fruit de l'estandarització dels nostres nombrosos projectes de col·laboració, podem estimar un període de 3 mesos des de que es pren la decisió fins que comença a rebre les primeres comandes dels seus clients xinesos.