Exportar no és difícil, només cal estar ben assessorat


Vol exportar però no sap per on començar? 

En els darrers anys el comerç exterior no és una alternativa a explorar per a les empreses del país, sinó que s'està convertint en una necessitat bàsica per poder subsistir.

Conscients d'aquesta necessitat, a Marketeasing disposem d'Easy to Export un servei orientat per ajudar a les PIMES que volen abordar un procés d'expansió internacional del seu negoci .

Amb una metodologia TOTALMENT ADAPTADA a les necessitats de la Petita i Mitjana empresa, posem al seu abast tot una sèrie de recursos orientats a definir conjuntament amb la seva empresa una estratègia d'exportació orientada a dur a terme els primers passos per a iniciar el procés d'expansió internacional de la seva empresa.

Orientats a Resultats

Els resultats que obtindrà la seva empresa quan contracti els nostres serveis de Easy to Export són :

1.Viability. Identificar i conèixer la idiosincràsia dels països  a on hi ha un millor posicionament per a la venda dels seus productes o serveis .

2.Market. Disposar d'un anàlisi exhaustiu dels nous mercats potencials idonis per a dur a terme les relacions comercials amb canals i distribuïdors dels béns i serveis de la seva empresa a nous països arreu del món.

3.Strategy. Disposar d'una estratègia d'èxit per a l'exportació dels béns i serveis de la seva empresa, per als propers anys, amb tot el detall d'eines i recursos necessaris per a cadascún dels mercats potencials.

4.Field. Assessorament i seguiment  dels nostres experts en internacionalització durant tot el procés d'implantació per garantir que es van assolint els objectius definits.